3 looks voor jouw feesttafel

28 november 2018

Zo maak je kerst en nieuw nog mooier

Het einde van het jaar is in zicht: tijd om zalig te genieten met familie en vrienden. Ben jij dit jaar de gastheer- of vrouw die iedereen mag verwennen met lekkere hapjes en een heerlijk feestmenu? Bekijk onze tafeldecoratie en doe inspiratie op voor jouw perfecte feesttafel.

 

1. Royaal genieten

 

Een speciale gelegenheid: dat verdient een bijzondere tafel. Het gouden bestek zet meteen de toon voor deze royale tafeldekking. De combinatie van donkere en klassiek witte borden is iets waar je misschien niet meteen zelf aan zou denken, maar net daarom geeft die een unieke touch aan je tafel. Werk af met een geslepen waterglas naast een elegant glas wijn en het feest kan beginnen! 

 

 

2. Elegant & fris

 

De maand december is al donker genoeg, dus waarom zou je niet wat extra kleur aan je tafel toevoegen? Dat is precies wat het servies van de Boxy broers doet. Ze kozen voor een blauw waterglas in contrast met een eerder klassiek porseleinen servies. Het gouden detail op de borden past dan weer perfect bij het hippe Tokio bestek van Serax. Combineer met een fris bloemstukje of tafel en de donkere feestdagen lichten vanzelf op.

 

 

3. Mooi in z’n eenvoud

 

Wil je dit jaar een hippe feesttafel? Ga dan voor een cementen servies: een echte trend voor 2019. Samen met een olijfgroen tafelkleed en strak, zwart bestek geeft het een heel eigentijdse look aan je tafel. De tulpvormige wijnglazen maken deze casual chique feesttafel helemaal af.