3 x winterfeest verwarmen

15 november 2018

Zet je feest in vuur en vlam

Heb jij deze winter iets te vieren en heb je weleens zin in een verrassend feestconcept? Organiseer een winterfeest in open lucht. Laat je gasten op voorhand weten dat ze zich warm moeten induffelen, maar zorg zeker ook zelf voor voldoende verwarming. Hoe doe je dat op een stijlvolle manier? Femat heeft verschillende opties voor je in petto. 

 

1. Een knetterende open haard

Een open haard in de buitenlucht? Zeker en vast! Deze zwarte lounge haard is een echte eye catcher op elk feest. Combineer ‘m met gezellige zetels, kussens en schapenvelletjes voor de ultieme wintersfeer. Wedden dat je gasten nooit genoeg kunnen krijgen van dit trendy feestconcept?

2. Een vuurschaal of -korf boordevol sfeer

Een vuurschaal of -korf is een klassieker die niet op je winterfeest kan ontbreken. De gezellige vuren zijn de centrale punten van een feest in open lucht. Bouw je hele inrichting eromheen, zodat er altijd een warmtebron in de buurt is en niemand kou hoeft te lijden. 

3. Handige gasverwarming

Als je een winterfeest organiseert, hou je maar beter rekening met het weer. Overdek een stuk van het feest met een tent en verwarm die met gas- of elektrische verwarming. We hebben ze in alle vormen en maten: van piramides tot gaslantaarns en compacte lounge heaters die niet opvallen in je mooi gedecoreerde tent.