4 kleurpaletten voor je feest

13 september 2019

Dit zijn de Pantone-kleuren van het jaar

Kleuren bepalen de look en de sfeer van je feest. Maar welke kleuren kies je? En welke kan je combineren? Pantone, een wereldwijde autoriteit op het vlak van kleuren, sloeg de handen in elkaar met het Amerikaanse WeddingWire en kwam zo tot de 4 kleurpaletten van het jaar. Kijk en ontdek de – soms onverwachte – kleuren die op jouw feest in 2019 de hoofdrol spelen.

 

 

1. Golden Hour

 

Het eerste kleurpalet doet denken aan een warme zomergloed. De koper- en goudtinten voelen natuurlijk aan en passen dan ook erg goed bij minimalistische bloemstukken. Geen wonder dat boeketten met grassen, graan en planten als klimop helemaal in zijn.

 

 

 

2. Love in Bloom

 

 

 

Het thema Love in Bloom speelt in op het contrast tussen zachte tinten enerzijds en enkele hardere kleuren, zoals fuchsia en donkergroen, anderzijds. Dit kleurenpalet kan je toepassen als je houdt van een poedertinten met enkele stukken die eruit springen. 

 

 

3. Paradise Found

 

Met de Paradise Found-kleuren bevinden we ons meteen op een tropisch strand. Het palet is geïnspireerd op de kleuren van de zee, de blauwe lucht en de felle kleuren van fruit. Een ideale mix voor een feest op een zwoele zomeravond. 

 

 

4. Stroke of Midnight

 

De paarse en blauwe tinten van het laatste kleurpalet scheppen de sfeer voor een stijlvol avondfeest. Het contrast met de killere metaalkleuren geeft dan weer een heel chique look. Perfect in combinatie met dé materiaaltrend van dit jaar: velvet.