Black is beautiful!

22 november 2019

Zwart voor je feest: stijlvol en gedurfd

Black Friday is niet alleen dé kortingsdag van het jaar. Het is bij ons vooral ook het officiële startschot van de eindejaarsperiode. Nog even Sinterklaas uitwuiven en dan mag het weer: halsreikend uitkijken naar die heerlijke periode van gezelligheid, cadeautjes, feest en lekker eten.

 

Stijlvolle tafelstyling

 

Zwart voor de feesten. Het mag! Het is stijlvol, hip en geeft je feest een heel eigen touch of chique look. Kerst gelijk aan kitsch? Niet dit jaar! Mis je toch wat warmte? Met een feestelijke combinatie van zwart en goud of brons zit je zeker goed.

 

Zwart porselein

 

Zwart zet ook de toon in de exclusieve samenwerking tussen Serax en Ann Demeulemeester, die je voor het eerst bij Femat vindt. De handgeschilderde borden verheffen je styling tot kunst en het spel van licht en schaduw geven je tafel een zachte toets. 

Warm winterfeest

 

Een knallende tafelsetting begint natuurlijk bij de basis, en dat is je tafel zelf. Speel ook met zwart in de ruimte waar je je gasten ontvangt. Je zwarte stoelen of tafel worden een eyecatcher. Een loungehaard of knisperende vuurkorf zorgen ervoor dat het ook buiten gezellig warm wordt. 

Kok bekent kleur

 

Zwart in de keuken is ondertussen helemaal doorgebroken en ook de kok trekt de touch of black graag door. Bij Femat vind je alles om je gasten hartverwarmende schotels, stevige winterkost of verfijnde gerechten te serveren. Smakelijk!