De perfecte paasbrunch

09 april 2019

4 tips voor een spetterend feest

We hebben er dit jaar lang op moeten wachten, maar volgende week is het zover: Pasen! Opnieuw een gelegenheid om gezellig samen te komen met familie of vrienden, en hoe doe je dat beter dan met een lekkere brunch? Met deze tips maak je er een extra ontspannende ochtend van.

 

Feest op de tafel

 

Met lentefrisse decoratie maak je van de tafel een feest voor het oog. Combineer een strak servies met kleurrijke accenten en frisse bloemen. Met een boeketje gele narcissen is het paasgevoel compleet.

 

 

 

Keuze te over

 

Om die mooi gedekte tafel extra in de kijker te zetten, plaats je het eten beter ergens anders. Gebruik extra tafeltjes of een dressoir om een lekker buffet op samen te stellen. Het geheim van een mooi buffet? Dat zijn verschillende hoogtes. Gebruik kommen en schalen van verschillende hoogtes en groottes om het brood, fruit en andere gerechten te presenteren.

 

 

 

Koffie & (ice) tea

 

Koffie, thee en verschillende soorten fruitsap zijn een evidentie op elke brunch. Hoe kan je je gasten nog verrassen? Waag je eens aan een zelfgemaakte ice tea of limonade. Presenteer de verfrissende drank in een grote kan of een hippe dispenser. 

 

 

 

Sluit af in stijl

 

Wie houdt er nu niet van zoetigheid? Zorg dat je naast brood met beleg en hartige gerechten ook enkele zoete dingen op het menu zet. ’t Is altijd een goed idee om te eindigen met taart of een ander dessert!

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van de laatste feesttrends? Volg Femat op Facebook, Instagram en Pinterest.