Herbeleef ons event in Villa Cavrois

11 maart 2020

Glamour, gastronomie en goed gezelschap

Het zag er even naar uit dat 18 februari een druilerige dinsdag zou worden, maar dat was buiten patissier Meert en ons gerekend. “Dit is het ideale moment om de glamour van de jaren ’20 weer tot leven te brengen”, dachten we. Goed gedacht, want het exclusieve diner dat we organiseerden in Villa Cavrois zindert nog steeds na. Onze gasten sloten die winterse dinsdag af met een buik vol gastronomische gerechten en nostalgie. Herbeleef de hele avond met deze video!

Een modernistische villa als toepasselijke setting

Om een keuze te maken over de locatie van ons exclusieve diner gingen we niet over één nacht ijs: de art-decostijl van Villa Cavrois sluit perfect aan bij ons concept. De site is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend. De twee oldtimers inclusief chauffeur die aan de inkom blinken zijn een echte blikvanger. Wanneer de portier de deuren van de villa openzwaait, staan wij klaar om onze gasten met open armen te ontvangen. 

Het decor aankleden in stijl

Met een aantrekkelijke locatie alleen red je het niet. De aankleding van de ruimte is minstens even belangrijk. Gelukkig hebben we een uitgebreid assortiment aan decoratie en meubilair waaruit we inspiratie konden putten. De okerkleurige zetels, gouden stoelen met oranje fluwelen voering en de nieuwe croix tafels met zwart houten blad gaven de term ‘glamour’ een nieuwe definitie. De tableware collectie die Ann Demeleumeester ontwierp voor Serax gaf de heerlijke gerechten een nieuwe dimensie. Geen enkel detail ontbrak.

No boa no entry

Dé manier om je volledig in de tijd te katapulteren, is je ernaar kleden. Wij gaven Villa Cavrois een aangepaste styling, dus konden de gasten en het personeel niet achterblijven. Elke ober was piekfijn uitgedost in kostuum en onze gasten haalden voor de gelegendheid hun boa’s, pluimen, parelmoer en avondkleding uit de kast. We moesten onszelf er af en toe aan herinneren dat we ondertussen al in 2020 leven. 

Uitslovende koks 

Een exclusief evenement is pas geslaagd als je lekker hebt gegeten. Daarom schakelden we sterrenchef Tim Boury in die de hoofdgerechten verzorgde. En hoe sluit je een chique diner in stijl af? Met een dessertbuffet! De gasten kregen een persoonlijke ober aangewezen die hen begeleidde naar het buffet om er hun favoriete patisserie uit te pikken.

Wij kijken tevreden terug naar ons exclusieve diner in Villa Cavrois, bedankt aan onze partners!