Net op tijd voor de winter

18 oktober 2019

Ontdek onze allernieuwste feestproducten

De winter komt stilaan dichterbij ... maar geen paniek! Femat staat weer voor je klaar met een hoop nieuwe producten om van jouw winterfeest een schot in de roos te maken. Van luxueuze accenten tot hippe loungetafels over creatieve decoratie. Bij ons vind je sowieso wat je zoekt.

 

1. Een luxueus aperitief

Maak het extra knus en gezellig in je winterlounge met deze hippe rotan bijzettafeltjes. Voor een extra luxueuze toets kan je de tafeltjes combineren met een paar chique croisette zetels in de trendkleuren voor dit seizoen, zoals smaragdgroen of oker. 

 

2. Zin in een cocktail? 

 

Met een feestelijke combinatie van marmer en goud scoor je altijd goed. Deze hippe loungetafel is daar het ultieme bewijs van. Zo’n tafel smeekt ook om een lekker aperitief. Dat komt goed uit, want onze nieuwe collectie cocktailglazen zijn beschikbaar in glas- of coupeformaat. 

3. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand  

 

Nieuw en creatief in de categorie opdienmateriaal zijn onze ronde of ovalen plateaus afgewerkt met een spiegeloppervlak. Leuk om je hapjes en drankjes op te presenteren en tussendoor even snel je looks te checken. ;-)

 

 

4. Warme wintervibes

 

Heeft je outside dining-concept nog een opwarmertje nodig? Dan zijn de unieke OFYR-stuks de ideale aanvullling. De opslagruimte voor hout maakt het extra makkelijk om snel nog wat hout op de barbecue of in de vuurschaal te gooien, handig!