Nieuw bij Femat in 2019

07 januari 2019

Ontdek onze allernieuwste producten voor dit jaar

Iedereen houdt van vernieuwing, toch? Wij bij Femat zeker ook! We volgen de trends op de voet en vernieuwen ons aanbod voortdurend. Dit jaar pakken we onder meer uit met cementen servies, jungle prints en trendy barmeubels.

 

 

Opvallende prints

Je receptie of walking dinner ziet er een pak hipper uit met deze bijzondere tafelbladen. Vanaf nu kan je kiezen uit wit, zwart, eik, marmer of jungle. Naast het vierkante model komt er dit jaar ook een ronde tafel bij. Ideaal om met meerdere mensen gezellig rond te staan.

 

 

Goud en marmer

Met de feestelijke combinatie van goud en marmer scoor je altijd. Deze nieuwe tafel is daar het perfecte bewijs van. We hebben zowel een laag als een hoog model: aan jou de keuze! Je kan het frame én het tafelblad natuurlijk ook in andere kleuren bestellen.

 

 

Cementen servies

 

 

Cementen servies was vorig jaar al een trend, en in 2019 wordt dat zeker niet anders. We breiden onze collectie uit met trendy cementen bowls, ideaal voor foodsharing feestjes. Ook borden in verschillende kleuren vind je in ons aanbod.

 

 

Retro

 

Wil jij een hippe lounge op je feest? Dan ben je bij dit nieuwe retro tafeltje van Serax aan het juiste adres.

 

 

Zwart en stijlvol

De zwarte plateaus en ovenschotels uit onze Surface-collectie geven klasse aan jouw buffet. Zo presenteer je het menu simpel en stijlvol. 

 

 

Meer motief

 

Onze eigen Modus Bar krijgt er dit jaar ook nieuwe varianten bij. Vanaf nu kan je niet langer alleen kiezen tussen zwart, wit of eik. We voegen er twee hippe motieven in koper en groen aan toe.